Diversey Brands

Un multi site pentru brandurile Diversy

Diversey
Background color
default

Un nou site de prezentare

O companie internațională cu peste 200 de produse și mii de clienți, Diversey avea nevoie de un site web multilingv, flexibil și scalabil. Obiectivul nostru a fost de a facilita gestionarea acestor produse folosind un singur sistem capabil sa genereze multiple siteuri.

Background color
default

Informatii companie

Un lider în produsele de curățenie și igienă, cu un istoric de aproape 100 de ani și 11.000 de angajați.

  • Industrie: Chimica, Produse Sanitare, Igiena
  • Produse: curățenie, siguranța alimentelor, produse și servicii business-to-business
  • Sediu: Charlotte, NC
  • Salariati: 11,000+
  • Technologii folosite: Drupal, Bootstrap
Background color
diversey-blue
Texture
lines

Managementului unui numar in crestere de branduri

Portofoliul de mărci Diversey include Endusts, Dove, Snuggle și multe altele. Provocarea noastră a fost să creăm un design care să fie simplu și accesibil pentru clienții Diverse care să fie flexibil, ușor de utilizat și optimizat pentru motoarele de căutare.

backgroundimg
BackgroundAsImage
lines

Design

Proiectarea microsite-urilor Diversey a fost realizată pentru a se potrivi cu fiecare conținut unic și identitatea vizuală a fiecarei mărci. Am ales fonturi deschise, neutre și prietenoase, apoi le-am optimizat pentru lizibilitatea pentru print, web și mobil.

Background color
default
Texture
snowflakes

Structura

Diversey a dorit un aspect care să incapa in primul rand vizitatorilor de pe telefonie mobilă, așa că am construit site-ul pentru a se potrivi cu orice dimensiune a ecranului la toate rezoluțiile.

diversey
Top

Continut

Structura modulară a Drupal este perfectă pentru generarea structurilor de conținut. Scopul de a economisi timp și bani atunci când se fac modificari in forma de prezentare a mărcile, caracteristicile produselor. Editorii Diversey au la dispozitie un set de instrumente ușor de utilizat, cu fluxuri de lucru, previzualizări și gestionari de imagini, videoclipuri și multe altele.

Background color
default
Group35
ImageWithBackground
blue

Suport internationalizare

Site-ul acoperă engleza, alături de franceză și spaniolă. În versiunile viitoare, conținutul va fi tradus în mai multe limbi straine, ajungând la mai multe audiențe.

Background color
diversey-blue
Texture
squares-lines

Functionalitati personalizate

Pentru o experiență mai bună a clienților, am adăugat sectiunile Listă de dorințe și Centrul de soluții. Centrul de soluții permite utilizatorilor să filtreze produsele după specificul utilizarii lor. Am creat un plan interactiv al unei camere în locul unui filtru tipic. 

Background color
default
Project Type

More work

HRClubImg

HR Club

HRClubImg

HR Club