Echipa Softescu
Iată-i pe cei care-ți aduc proiectele la viață
Adrian Cocorev
Drupal Developer
Parte din echipa de backend, Adrian este specializat pe dezvoltare de module custom pentru Drupal 7 și Drupal 8. Ca backend, Adrian a lucrat pentru o multitudine de proiecte internationale pe Drupal 7 si Drupal 8. Cu o vasta experienta in lumea PHP-ului, Adrian este o componentă esențială pentru orice proiect pe Drupal 8.
Adrian Cocorev - Drupal Developer
Adrian Cocorev - Drupal Developer
Adrian Pintilie
General Manager
Cu o adevărată pasiune pentru IT și o carieră internațională pe parte de ONG, înființarea Softescu a venit ca un pas firesc în traiectoria profesională a lui Adrian. In cadrul Softescu, el se ocupă de partea de vânzări, asigurându-se că Softescu se va ocupa de proiecte din ce în ce mai interesante și motivante. Totuși, cea mai mare plăcere a lui Adrian rămâne Drupal, așadar în zilele mai liniștite probabil îl veți vedea într-un colțișor codând, cot la cot cu băieții. Puteți afla și mai multe despre el, accesându-i profilul de LinkedIn.
Adrian Pintilie - General Manager
Adrian Pintilie - General Manager
Alex Tulbure
Senior Drupal Developer
Alex a lucrat atât pe backend cât și pe frontend, pentru proiecte ce au inclus design implementation, animații, module custom. In timp, impreună cu ceilalți membri ai echipei, Alex a creat peste 5 teme de Bootstrap pentru Drupal 8, una dintre ele cu opțiuni configurabile, dar toate responsive, folosind SASS și Apache Solr. De asemenea, pentru aceste proiecte a implementat meniuri animate, dar și o sumedenie de alte feature-uri care sa crească usabilitatea site-urilor. Tehnologii folosite: Javascript, AJAX, CSS3, LESS, HTML, PHP, dar și Twig pentru Drupal 8.
Alex Tulbure - Senior Drupal Developer
Alex Tulbure - Senior Drupal Developer
Alexandra Colbeanu
Graphic Designer
Alexandra Colbeanu este unul din talentații noștri designeri. Are un Master în Design și stăpânește aplicații specifice precum Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign, Sketch, After Effects, Animate și Muse. Deopotrivă ca freelancer, dar și în cadrul Softescu, a creat zeci, dacă nu sute de logo-uri și identități vizuale pentru companii și startup-uri din Europa și America. Broșuri, stickere, manuale de identitate vizuală, design de website-uri și aplicatii...toate acestea nu au nici un secret față de un designer experimentat ca Alexandra.
Alexandra Colbeanu - Graphic Designer
Alexandra Colbeanu - Graphic Designer
Alexandru Gorea
Drupal Developer
Alexandru este Acquia Certified Back End Specialist. Este specializat pe theming și dezvoltare de custom modules. Tehnologiile Drupal includ Configuration Management și ApacheSolr. Ca backend developer, Alexandru a lucrat pentru proiecte precum Perland Properties, Harris (proiect Acquia), SealedAir (Korrvu calculator module) și EPALE (Electronic Platform for Adult Learning în Europe). Alte tehnologii cunoscute includ JavaScript, CSS3, HTML5, Linux Server, PHP, MySQL.
Alexandru Gorea - Drupal Developer
Alexandru Gorea - Drupal Developer
Anamaria Holtea
Drupal Developer
Anamaria este absolventă de de marketing și comunicare. După câțiva ani retail, healthcare și lucru cu clienții, a descoperit că pasiunea ei este web developmentul. După multă muncă și luni de învățare a devenit un frontent developer foarte atent și customer-oriented. Este o adiție minunată a echipei de frontend și sperăm să colaborăm la cât mai multe proiecte. Tehnologiile folosite includ HTML, CSS, precum și elemente de theming și sitebuilding în Drupal 8.
Anamaria Holtea - Drupal Developer Softescu
Anamaria Holtea - Drupal Developer Softescu
Andrei Lovin
Mobile Apps Developer
Andrei este un iOS developer specializat in App building. Ca iOS developer, Andrei s-a ocupat de game design, edu & utility Apps, proiecte care folosesc Framework-ul extern al iOS, precum și partea de Serial device communication. Are experiență cu App Store App Publishing și cu Enterprise App Distribution, dar și cu cross-platform mobile development cu Unity2D pentru game development și Xamarin pentru App development. Ca limbaje de programare a folosit Objective-C și Swift 3 pentru iOS Dev și C# pentru cross development apps.
Andrei Lovin - Mobile Apps Developer
Andrei Lovin - Mobile Apps Developer
Bogdan Stamate
Frontend Team Leader
Ca Frontend Team Leader, Bogdan resposabil de managerierea și motivarea echipei de frontend. El joacă un rol-cheie în realizarea proiectelor echipei de frontend, prin folosirea și implementarea celor mai recente tehnologii web. Sarcinile sale includ, task-uri de continuous integration și deployment environment cu tehnologii precum Angular, Bootstrap, HTML5, CSS3, JavaScript și multe altele. Versiuni de Drupal folosite: Drupal 6, 7 și 8 (Acquia Certified Drupal Developer)
Bogdan Stamate - Frontend Team Leader
Bogdan Stamate - Frontend Team Leader
Ciprian Parascan
Quality Assurance
Nici un bug nu trece de ochiul vigilent al lui Ciprian. In calitate de QA Analyst, Ciprian se asigură că toate platformele și produsele digitale dezvoltate de Softescu sunt livrate la cel mai inalt standard de calitate. Drupal, Android sau iOS, nimic nu scapa de spiritul critic al lui Ciprian.
Ciprian Parascan - Quality Assurance
Ciprian Parascan - Quality Assurance
Claudiu Cota
Drupal Developer
Claudiu este un pasionat al jocurilor video și al programării. Un combo perfect, acest gamer nu se mulțumește numai să joace, și dorește să-și creeze propriile jocuri. Visează să creeze propriul joc horror și sci-fi și sperăm că vom avea plăcerea să facem asta împreună. Tehnologiile folosite includ Javascript, HTML, CSS, și elemente de Angular, ceea ce îl face un foarte bun frontend developer. CMSul favorit este Drupal 8, iar autorul său preferat este H.P. Lovecraft.
Claudiu Cota Drupal Developer
Claudiu Cota Drupal Developer
Claudiu Păuleț
Senior Drupal Developer
Pe parte de backend development, Claudiu este specializat in development de module custom. Task-urile sale au inclus crearea și updatarea unui profil de instalare custom creat pentru diferite proiecte intenationale. Membru activ al comunității, Claudiu a creat un modul custom tip calculator ROI, care este folosit în prezent pe mai multe site-uri. Versiuni de Drupal folosite; Drupal 6, 7, 8 (Acquia Certified Drupal Developer).
Claudiu Paulet - Senior Drupal Dev
Claudiu Paulet - Senior Drupal Dev
Cosmin Gorea
Drupal Developer
Cosmin este un Drupal Developer cu specializare pe backend (custom modules development si Services). Până în prezent a coloborat în implementarea unei platforme interne de management al zilelor libere, dar și într-o serie de alte proiecte naționale și internaționale. Alte tehnologii folosite includ C#, .NET Visual Basic. Versiuni de Drupal folosite: Drupal 7.
Cosmin Gorea - Drupal Developer
Cosmin Gorea - Drupal Developer
Dumitru Popa
Team Leader - Quality Assurance & Audit
Dumitru este licențiat în informatică. În cadrul Softescu, el este responsabil cu estimarea, planificarea și urmărirea tuturor activităților de testare ale proiectelor dezvoltate de Softescu. Împreună cu echipa de QA, acesta se asigură că desfășurarea activităților de testare sunt în conformitate cu cea mai recentă strategie de testare valabilă în domeniu, și cu planul inițial agreat pentru proiect. Principalele tehnologii folosite: HTML, CSS, JavaScript, PHP, PhantomJS și CasperJS.
Dumitru Popa: Team Leader - Quality Assurance & Audit
Dumitru Popa: Team Leader - Quality Assurance & Audit
Florin Petrescu
Drupal Developer
Florin este specializat in theming si front-end development. El lucreaza indeaproape cu echipa de backend pentru a crea o implementare coerenta și intuitivă. Tehnologii folosite: PHP, JavaScript, jQuery, HTML5/XHTML și CSS. Versiuni de Drupal: Drupal 7.
Florin Petrescu - Drupal Developer
Florin Petrescu - Drupal Developer
Florin Pricop
Drupal Developer
Florin este absolvent de Informatică și este pasionat de frontend development și aplicații mobile. Experiența sa de lucru anterioară include mai multe funcții în domeniul asistenței clienților și a serviciului de asistență tehnică. Fiind un om de acțiune, a decis să revină la vechea sa pasiune și să se alăture echipei Softescu de frontend development. Tehnologiile cunoscute includ PHP, HTML, CSS, precum și elemente de Javascript. CMSul preferat este Drupal 8.
Florin Pricop - Drupal Developer
Florin Pricop - Drupal Developer
Florin Radu
UX/UI Lead Designer
Florin este UX/UI Lead Designer. Ca principale sisteme folosite, menționăm Photoshop, Illustrator, InDesign, Sketch, Corel Draw. Munca lui Florin înglobează toate procesele de creație și organizare de date, pentru ca proiectele Softescu să întrunească toate cerințele tehnice, rămânând accesibil publicului larg. Florin este cel ce, printr-o atentă analiză, lungi sesiuni de testare și prelucrare a datelor, reușește să dezvolte mock-up-uri, storyboard-uri și alte elemente de design, care mai apoi sunt preluate de developeri și aduse în mediul digital.
Florin Radu - UX/UI Lead Designer
Florin Radu - UX/UI Lead Designer
Florin Tomozei
Drupal Developer
Florin este un absolvent de Informatică cu un real interes în crearea celei mai bune experiențe digitale. A început ca parte din echipa de QA a Softescu, dar în scurt timp, a trecut în echipa de development. Tehnologiile folosite anterior includ Java, HTML, CSS, PHP si C++. Până în prezent a realizat task-uri de sitebuilding pentru proiecte folosind Drupal 7, dar și Drupal 8.
Florin Tomozei - Drupal Developer
Florin Tomozei - Drupal Developer
George Paladescu
Drupal Developer
George este absolvent de Informatică. Deși este pasionat de frontend nu se dă în laturi de la task-uri de backend și sitebuilding. Are experiență în service-desk și customer support, dar adevărata sa chemare vine din zona de development. Fire energetică, este o resursă valoroasă pentru orice proiect Softescu. Tehnologiile cunoscute includ CSS, HTML, PHP, iar CMS-ul său preferat este Drupal 8.
George Paladescu - Drupal Developer Softescu
George Paladescu - Drupal Developer Softescu
Gheorghe Casian
DevOp Engineer
Gheorghe este Inginerul nostru DevOps. Are experiență ca SysAdmin pe Windows, Mac & Linux și ceva experiență în virtualizări cu Xen & Hyper-V. Pe parte de cloud a lucrat cu AWS & DigitalOcean, iar ca tehnologii a folosit până acum limbaje precum PHP, Bash Script sau JS. Gheorghe reprezintă legătura perfectă dintre developeri și profesioniștii IT. El se asigură că întreaga infrastructură Softescu funcționează perfect. Datorită lui, orice timp mort a fost înlăturat, crescând astfel eficiența echipelor Softescu.
Gheorghe Casian - DevOp Engineer
Gheorghe Casian - DevOp Engineer
Ioana Iordache
Project Manager
Ioana este absolventă de Studii Economice Europene. Are un Master în Management și o experiență de peste 5 ani în administrarea afacerilor, management și contabilitate, experiență ce o face persoana perfecta când vine vorba de managerierea proiectelor Softescu. Cu Ioana, proiectele tale sunt pe mâini foarte capabile!
Ioana Iordache - Project Manager
Ioana Iordache - Project Manager
Ioana Munteanu
Drupal Developer
Ioana este cea pe care vrei să o ai alături atunci când ai o problemă de shopping, nu pentru că ar fi vreun fashion addict, ci pentru ca specialitatea ei este Magento, o platformă de e-commerce. La Softescu Ioana a început cu Magento 1.9 și 2.0. Apoi, a trecut pe Drupal 8, fiind și primul membru al echipei care nu a început cu Drupal 7. Pe Drupal 8 ea este specializată în custom modules, REST Ressources si Configuration Management. Pe parte de backend Ioana a lucrat la crearea unei platforme online de creare de formulare customizabile, la un sistem de manageriere a datelor unor sisteme de tip IoT, dar si la alte proiecte complexe. Alte tehnologii includ...
Ioana Munteanu - Drupal Developer
Ioana Munteanu - Drupal Developer
Ionuţ Stan
Director of Operations
Ionut Stan este un Drupal Developer certificat Acquia, cu o experiență în Drupal development de mai mult de 8 ani, timp în care a apucat să lucreze cu aproape toate versiunile de Drupal. La toate acestea se adaugă o experiență de peste 6 ani ca Information Architect, fiind responsabil de creerea și supervizarea arhitecturii pentru mai mult de 100 de site-uri create de Softescu. El este responsabil cu gândirea arhitecturii oricărui site, de la crearea de content type-uri, template-uri și module, toate necesare pentru ca proiectul să fie complet funcțional și operațional.
Sorina Hriban - Drupal Developer
Sorina Hriban - Drupal Developer
Laura Ionescu
Digital Marketing Advisor
Laura este expertul nostru în comunicare, dar și o entuziastă a tot ce înseamnă Social Media. A început ca editor și content manager, dar cum crearea de conținut targetat nu o mai mulțumea, a trecut și la partea de campanii de SMM și de AdWords. La Softescu, task-urile ei includ crearea și implementarea de campanii de AdWords și Facebook, crearea de conținut targetat și implementarea de campanii de social media pe Twitter, LinkedIn sau Facebook.
Laura Ionescu - Digital Marketing Advisor
Laura Ionescu - Digital Marketing Advisor
Leonard Dămătârcă
Project Manager
Leonard este unul dintre Project Managerii Softescu. Înainte de a ocupa această poziție, Leo a fost Account Manager pentru o companie pharma cu mai mult de 120 de clienți incluși în portofoliu. Este specializat în procese de manageriere de tip waterfall și agile, folosind ca software principal JIRA. Leo este cel care facilitează comunicarea dintre clienți si developeri, manageriaza statusul proiectelor și organizează scrumuri zilnice sau săptămânale pentru a discuta statusul proiectelor. Până în prezent, a dus la bun sfârșit mai bine de 30 de proiecte, la care suntem siguri că se vor mai adăuga încă pe atâtea.
Leondard Damatarca - Project Manager
Leondard Damatarca - Project Manager
Mădălina Postolachi
Senior Frontend Developer
Mădălina este un Drupal developer certificat Acquia, cu experiență pe parte de frontend și de sitebuilding. Are la activ zeci, dacă nu sute de proiecte. Cu Drupal 8, Mădălina a implementat o temă bazată pe Bootstrap dezvoltată cu LESS pentru un site francez care îi ajută pe utilizatorii cu deficiențe de auz să învețe limbajul semnelor prin intermediul videoclipurilor online. De asemenea, a implementat diverse personalizări, inclusiv galerii foto, JW player și alte funcționalități personalizate conform specificațiilor de design oferite. Versiuni de Drupal folosite: Drupal 7 și Drupal 8.
Madalina Postolachi - Senior Frontend Developer
Madalina Postolachi - Senior Frontend Developer
Maximilian Ciceu
Senior Drupal Developer
Max este un backend developer cu experiență în custom modules development și services. Max este specializat în crearea de module custom și optimizarea performanței. A dus la bun sfarsit implementarea unui proiect în care Drupal este folosit ca un general framework pentru device-uri de tip IoT. Aceste date sunt folosite pentru a manageria toate procesele tehnologice parte dintr-o fabrică ce produce case rezidențiale pe structură din lemn. Este printre cei mai buni developeri cand vine vorba de integrare de SOLR/Marketo/Amazon S3. Max este Acquia Certified Drupal Developer si are experienta cu Drupal 6, 7 si 8.
Maximilian Ciceu - Senior Drupal Developer
Maximilian Ciceu - Senior Drupal Developer
Mihai Grăjdeanu
Drupal Developer
Mihai este absolvent de Informatică și până în prezent a folosit Java, HTML, CSS si PHP. La Softescu a început ca parte din echipa de QA, dar cu multă muncă și perseverență, a intrat în rândul developerilor. Se poate lăuda că a lucrat pentru proiecte complexe pentru clienți locali și internaționali. Versiuni folosite: Drupal 7 și Drupal 8.
Mihai Grajdeanu - Drupal Developer
Mihai Grajdeanu - Drupal Developer
Mihai Maftei
Drupal Developer
Mihai a absolvit Facultatea de Informatică și, în echipa Softescu, este Drupal developer. Tehnologiile folosite anterior includ Java, HTML, CSS, PHP si C++. Printre proiectele sale se numără o migrare de pe Drupal 6 pe Drupal 7, precum și câteva proiecte interne la care a lucrat deopotrivă pe frontent și pe backend.
Mihai Maftei - Drupal Developer
Mihai Maftei - Drupal Developer
Nicoleta Cristea
Customer Success Team Lead
Nicoleta este Customer Success Team Lead-ul Softescu. Mama grijulie și programator cu multă experiență, Nicoleta este cea care se asigură că, odată livrate, proiectele Softescu întrunesc standardele cele mai înalte standarde de calitate. Drupal Developer din 2008, ea a lucrat cu Drupal 6, 7 si acum 8, ducând la capăt proiecte de mici li mari dimensiuni. Proiectele ii sunt ca niște copii pe care îi crește și îi aduce la maturitate cu multă grijă și atenție. Tocmai de aceea, ea manageriază întreaga zonă de support și mentenanță pentru zeci de proiecte livrate de Softescu de-a lungul anilor.
Nicoleta Cristea - Customer Success Team Lead
Nicoleta Cristea - Customer Success Team Lead
Ovidiu Unguru
Drupal Developer
Ovidiu este licențiat în informatică. În cadrul Softescu, este un membru al echipei de frontend development, asigurându-se ca toate proiectele sunt implementate astfel încât sa respecte cât mai mult designul agreat. Principalele tehnologii folosite: HTML, CSS, JavaScript, PHP.
Ovidiu Unguru - Frontend Developer
Ovidiu Unguru - Frontend Developer
Romeo Tomescu
Project Manager
Romeo are o experiență anterioară în mediul de development și de vânzări, pe zona de Telecom / SofDev. A lucrat în echipe multinaționale și s-a regăsit adesea în board-urile decizionale. Momentan se ocupă de proiecte de tip cross-platform, dar și de o sumedenie de alte proiecte pentru alți clienți din țară și din afară. Abilitate sa specială este jonglatul cu proiectele.
Romeo Tomescu - Project Manager
Romeo Tomescu - Project Manager
Sorina Hriban
Drupal Developer
Sorina are un Master în Informatică și a lucrat în echipe de suport și development pentru aplicații din domeniul bancar. Tehnologiile folosite anterior includ JavaEE, C#, MySQL, PHP, HTML5. In prezent, este a echipei de backend development. Pe Drupal 8 este specializată în custom modules, REST API si Services. Proiectele ei includ development și suport pentru platforme online de manageriere si creare de formulare, dar și alte proiecte interne.
Sorina Hriban - Drupal Developer
Sorina Hriban - Drupal Developer
Vasea Popa
Backend Team Leader
Vasea este un backend developer specializat în dezvoltarea de module custom, REST API și Services. Pe parte de Drupal 8 a realizat migrări de API și este specializat în module custom. Tehnologiile folosite includ REST Ressources, Configuration Management, Solr API și SSO systems. Vasea a lucrat pentru proiecte complexe pentru clienti din Romania si din afara, munca sa cuprinzand chiar si proiecte de BoxWorks și SolarHelp. Vasea a folosit Drupal 7 & Drupal 8 și este Acquia Certified Drupal Developer.
Vasea Popa - Backend Team Leader
Vasea Popa - Backend Team Leader
Vlad Gorea
Quality Assurance
Vlad Gorea a absolvit Facultatea de Informatică și, în echipa Softescu este o parte importantă a echipei de asigurare a calității. Tehnologiile folosite anterior includ Java, HTML, CSS, PHP si C++. Printre proiectele sale se numără migrări de pe Drupal 6 pe Drupal 7, precum și o sumedenie de proiecte interne realizate cu Drupal 7.
Vlad Gorea - Quality Assurance
Vlad Gorea - Quality Assurance