unde excelăm

Servicii

 

Arhitectura de proiecte IT

O arhitectură tehnică bine concepută reduce costurile înca din faza de proiectare și dezvoltare. Analiștii noștri creează arhitectura proiectelor dvs. și vă asigurați că vă îndepliniți obiectivele de afaceri și KPI-urile pentru proiect.

UX+Design

Designerii noștri lucrează alături de dvs. pentru a efectua analize comparativa a solutiilor similare precum si studii de uzabilitate prin observarea utilizatorilor aplicatiei dvs. Scopul este să ne asiguram că produsul dvs. îndeplinește obiectivele și nevoile utilizatorilor. Folosim principii de "Atomic Design" pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în designul ecranelor web și mobile. Adăugăm micro-interacțiuni care încântă și îndrumă oamenii în timp ce interacționează cu produsul.

Dezvoltare de aplicatii web

Mai mult de jumătate din echipa noastră de programatori este certificată Acquia Drupal. Managerii de proiect dedicati, programatori frontend și backend lucreaaz impreuna pentru a vă transforma ideile in produse. Prin procesului nostru de programare Agile, veți avea acces complet la starea proiectului și la orele petrecute în sarcini la sfârșitul fiecărui sprint.

Asigurarea calitatii serviciilor

Testarea și feedback-ul sunt la baza filozofiei noastre de programare. Echipa noastră de experți în testare, realizeaza teste ce validează cerintele ("user stories") fiecărui proiect. Folosind instrumente precum PhantomJS și CasperJS, ne asigurăm că problemele sunt rezolvate și că produsul dvs. respectă așteptările privind calitatea și funcționalitatea.

Dezvoltare Continua

Ori de câte ori este posibil, folosim automatizarea la fiecare pas al procesului de dezvoltare softare. De fiecare data cand codul este publicat între mediul de dezvoltare, testare și producție, sistemele CI / CD incep și testează pentru a vă asigura că tranziția între medii nu are erori si are loc automat fara interventia programatorului.

Vrei sa ne contactezi ?