Realizare, programare site Drupal şi expertiză Drupal

Arhitectură, dezvoltare, rezolvare de erori şi testare, oferim întreg spectrul de servicii Drupal pentru clienţi şi agenţii digitale din toată lumea

Teme grafice Drupal și design vizual

Ne plac aromele ecosistemului de teme grafice disponibile în Drupal. Le-am încercat pe toate şi le folosim în funcţie de dorinţele clientului: Bootstrap, Zurb Foundation, Kickstarter, PLINK, Fusion. Realizăm şi teme complet personalizate care sムrespecte toate standardele Drupal în teme grafice şi redăm la detaliu de pixel designul grafic ales.

Arhitectura site-ului Drupal și dezvoltarea sa

Ştim toate şuruburile şi piuliţele ce ţin de dezvoltare cu Drupal. Şi asta pentru că suntem o companie care foloseşte exclusiv Drupal. Nu facem modificări în codul de bază pentru că astfel am face rău Drupal-ului, iar noi nu ne dorim să facem rău nici măcar unei pisici (dacă stai pe internet ştii cât de importante sunt pisicile).

Migrare site-uri în Drupal

Dureri de cap, frustrări, reia procesul de la capăt? Da, am avut şi noi aceste sentimente de câteva ori în timp ce am migrat site-uri în Drupal din Wordpress (haha!), Joomla (haha!) şi chiar din soluţii personalizate (de genul e cel-mai-tare-CMS-făcut-în-camera-de-cămin) pe care clienţii noştri ni le-au adus spre deliciul nostru de hackeri. Folosim modul Migration din Drupal şi restul e îndemanare şi experienţă.

Consultanţă Drupal și audit de site Drupal

Termenii precum noduri, blocuri, panel sunt cam ambigui? Căutai cum să pui un buton dar Drupal îţi cere să îţi instalezi un întreg modul? Poate ceva nu faci bine şi ai nevoie de ajutor sau de încă o opinie. În timp ce site-ul drupal.org este cel mai bun prieten al nostru, știm că încă există programatori Drupal care preferă să meargă pe modelul încercare-eroare atunci când vine vorba de programare profesionistă pe Drupal. Respectăm standardele Drupal şi putem să depistăm greşelile de implementare. Oferim consultanţă şi audit pentru site-ul tău. Dacă vrei să ştii de ce site-ul tău în Drupal cade foarte des sau are probleme de performanță, nu mai sta pe gânduri şi cheamă-ne pentru un audit de site. De ce să mai pierzi clienți şi vizitatori când soluția poate fi foarte simplă?

Cursuri în Drupal

Comunitatea de programatori este puterea în Drupal și ne place să susținem acest lucru. Am organizat Drupal Education Days pentru studenţi şi vom încerca să sprijinim dezvoltarea comunităţii pe cât de mult posibil. Când nu suntem prea ocupați pentru a dezvolta site-uri frumoase pentru clienții noștri oferim cursuri de formare pentru cei care doresc să avanseze pe scara Drupal.

Servicii Drupal pentru multinaţionale şi companii mari

Cauţi o platformă multi-site, în mai multe limbi cu design responsive şi capacităţi de comerţ electronic, eventual şi funcţii de authoring? Contactează-ne dacă doreşti o astfel de platformă sau ai nevoie de găzduire în “cloud” pe platforme dedicate Drupal pentru site-uri extrem de rapide şi scalabile.

Integrare Drupal cu terți furnizori de servicii online

MailChimp, platforme de traducere, SAP sau orice altă unealtă de productivitate online sau de vânzări pe care o utilizezi care are un API poate fi integrată cu Drupal. Nu îți bate capul cu tehnicalități, module incomplete sau nefuncționale şi lasă-ne pe noi să îți realizăm un modul special în Drupal pentru aceasta.

Drupal suport tehnic și mentenanță

Ai site-ul Drupal online ? Ok. Ţi-ai făcut actualizările de bază pentru Drupal și module? Ce e aceasta? Îţi spunem noi și îți oferim diverse pachete de suport tehnic pentru a satisface toate nevoile și bugetele pentu ca tu să ai site-ul Drupal la zi cu toate actualizările de securitate. Noi avem grijă și de site-uri Drupal care nu sunt realizate de noi.

Îmbunătățirea performanțelor Drupal

Ți-au spus că Drupal este lent? Poate fi lent dacă este dezvoltat în mod greșit sau nu este scalat în mod corespunzător. Noi ne luptăm pentru fiecare milisecundă pe care dorești să o recuperezi în viteza de încărcare a paginii. Să înceapă lupta pentru secunde! Binele va învinge.

Realizare de site-uri multi-site în Drupal

Site-uri multi-site cu Drupal?… Şi urmărești să economisești bani. Ai nevoie de un site care poate fi scalat la zeci de alte subsite-uri. Hai să facem asta!

Drupal și susținerea comunității

Nu e un serviciu pentru tine, e un serviciu pentru comunitatea Drupal. Am sponsorizat evenimente Drupal de pe întreg mapamondul și chiar am avut unele inițiative pentru a încuraja comunitatea Drupal din România. Cu siguranță te poți întâlni cu noi pe la DrupalCon SUA și DrupalCon Europe. Caută-ne printre cei care participă la Drupal trivia sau pe la petreceri. Am contribuit comunității și cu patch-uri și unele module.

 

Susținem comunitatea Drupal prin participări și sponsorizări la variate conferințe pe glob.