CAUTĂ

CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

  • Salescoach - sales training website
  • Salescoach - sales training website by Softescu
  •  Folosind Drupal 7 ca CMS, s-a creat un website responsive care sa fie adaptabil la orice tip de device.

Project:

Salescoach: site de prezentare pentru un Consultant Financiar

Publicat în:

Salescoach este o companie de training și consultanță cu expertiză in management, operațiuni de vânzări, marketing și dezvoltare organizațională.

Acest proiect a fost un exemplu de proiect început de la o simpla idee si dus pana la stadiul final. Echipa noastră de design a creat o tema inovativa si atractiva care sa fie in acord cu expertiza salescoach. După aprobarea designului inițial, echipa de implementare a trecut la fapte. Folosind Drupal 7 ca CMS, s-a creat un website responsive care sa fie adaptabil la orice tip de device. Un feature mai neobișnuit pentru acest website a fost capacitatea de a schimba culoarea imaginii in funcție de culoarea imaginii de background.

De exemplu, daca imaginea este mai deschisa, atunci automat, scrisul se va face mai închis pentru a facilita citirea articolelor si a-i face pe vizitatori cat mai interesați si angajați in folosirea acestui website.

Salescoach este un website fully responsive construit pe un grid de bootstrap. Efectele sunt făcute din elemente de Java si Css, pe baza de efecte tip paralax. Tot conținutul este editabil, la fel ca si culorile website-ului.

Arunca o privire si spune-ne ce părere ai.

URL Proiect