Development cu Angular & NodeJS

Profitați de beneficiile unei arhitecturi decoupled cu Angular și NodeJS.

Dezvoltăm aplicații scalabile cu NodeJS

NodeJS este cea mai indicată tehnologie de folosit pentru dezvoltarea de aplicații ce se updatează în timp real, datorită folosirii de tehnologii de tip push pentru protocoalele websocket. Pășiți în epoca aplicațiilor web cu conexiuni în timp real, o epocă a vitezei și a schimbului imediat de date.

Indiferent de industrie sau de profilul companiei, Softescu vă poate ajuta să beneficiați de toate avantajele oferite de NodeJS.

Aplicații enterprise cu o arhitectură decoupled

Construim aplicații tip enterprise moderne, folosind o arhitectură decoupled și un frontend dezvoltat cu Angular și AngularJS. Developerii Softescu folosesc API-urile existente în Drupal 8, ThingWorks sau Amazon Web Services, pentru a crea un frontend ce se updatează în timp real, și ce poate prelua date din multiple endpoints, incluzând dispozitive de tip IoT (Internet of Things).

Expertiza Softescu se extinde în sfera aplicațiilor industriale, a aplicațiilor business-oriented, dar și a unor instrumente de măsurare a rezultatelor de marketing.

Platforme Drupal, îmbunătățite cu un frontend Angular

La Softescu, abordăm developmentul la 3 nivele diferite, dar congruente:

Mai întâi de toate există abordarea tradițională a developmentului folosind Drupal. Este vorba de așa-zisul “coupled development”, care propune o abordare monolitică a implementării. În această abordare, Drupal controlează atât frontendul, cât și backendul.

Apoi, o a doua abordare este cea a unei progresii către decoupled.

Această abordare asigură un echilibru între nevoile editoriale și dorința developerului de a folosi JavaScript, prin interpolarea unui framework Javascript precum Angular, în frontendul Drupalului.

A treia abordare vine cu un Drupal complet decoupled. Această practică implică o separare completă între structura contentului și prezentarea acestuia. Această separare se face tot cu ajutorul unei aplicații Angular și aduce un plus de viteză de încărcare și un timp minim de răspuns al interfeței.

Pentru și mai multe detalii, sau pentru o cotație, contactați-ne la office(at)softescu.com