Despre noi

Aducem la viață ideile și proiectele tale pentru a extinde limitele afacerii tale.

Softescu este o agenție digitală cu know-how în crearea de portaluri, aplicații web și mobile din România. Suntem un grup de IT-iști entuziaști care preferă să se numească mai degrabă prieteni și nu colegi. Folosim Drupal pentru a crea experiențe digitale pentru clienții noștri și colaborăm cu alte agenții digitale și companii din domeniu pentru proiecte complexe.

Individualitatea se exprimă în echipă

Urmărim să dezvoltăm echipe AWESOME pentru clienții noștri, echipe ce ies din tipar și care reușesc să stabilească o legătură cu clientul dincolo de linia de cod. Așadar credem în capacitățile individuale ale fiecăruia ca parte componentă a unei echipe awesome.

Tehnologii noi și open source pentru produse cu viață

Nu dorim sa reinventăm roata, ci urmărim să simplificăm procesele pentru a micșora timpul până la momentul lansării pentru clienții noștri, de aceea folosim tehnologii open source, precum Drupal. Așa ne asigurăm că oferim independență clienților în a-și administra singuri produsul și că proiectul va fi ușor de continuat de orice alt programator. Suntem atașați de clienți în aceeași măsura în care suntem atașați de produs. Produsul este creația noastră.