Despre noi

Aducem la viață ideile și proiectele tale pentru a extinde limitele afacerii tale.

Softescu este o agenție digitală cu know-how în crearea de portaluri, aplicații web și mobile din România. Suntem un grup de IT-iști entuziaști care preferă să se numească mai degrabă prieteni și nu colegi. Folosim Drupal pentru a crea experiențe digitale pentru clienții noștri și colaborăm cu alte agenții digitale și companii din domeniu pentru proiecte complexe.

Individualitatea se exprimă în echipă

Urmărim să dezvoltăm echipe AWESOME pentru clienții noștri, echipe ce ies din tipar și care reușesc să stabilească o legătură cu clientul dincolo de linia de cod. Așadar credem în capacitățile individuale ale fiecăruia ca parte componentă a unei echipe awesome.

Tehnologii noi și open source pentru produse cu viață

Nu dorim sa reinventăm roata, ci urmărim să simplificăm procesele pentru a micșora timpul până la momentul lansării pentru clienții noștri, de aceea folosim tehnologii open source, precum Drupal. Așa ne asigurăm că oferim independență clienților în a-și administra singuri produsul și că proiectul va fi ușor de continuat de orice alt programator. Suntem atașați de clienți în aceeași măsura în care suntem atașați de produs. Produsul este creația noastră.

 

MISIUNE

Transformăm tehnologia informației într-o experiență pozitivă pentru oameni.

VIZIUNE

Oameni obișnuiți creând lucruri neobișnuite.

VALORI

  • Calitate în ceea ce facem. Dorim să fim mai buni în fiecare zi prin creșterea continuuă a calității.
  • Dezvoltare profesională și personală continuuă. Invățăm și ne dezvoltăm profesional continuu pentru a ne adapta la cerințele piețelor, prin explorarea de noi tehnologii și modalități de lucru.
  • Responsabili profesionali și sociali. Contribuim la dezvoltarea comunitătilor profesionale din care facem parte prin împărtășirea cunostiințelor dobândite. Suntem responsabili față de mediu și lege.
  • Deschiși față de noi și de ceilalți. Credem în egalitatea de șanse și oportunitati indiferent de orientările individuale. Ne respectăm reciproc într-un mediu de lucru care încurajează colaborarea și apariția de idei.
  • Adăugăm ceva unic. Personalizăm ceea ce facem, de la mediul de lucru până la serviciile pe care le livrăm clienților.

 

POLITICA DE CALITATE SI SECURITATE A INFORMAȚIEI

Avem certificare ISO SR EN 9001 si ISO SR EN 27001 avizata de Lloyd’s Register.

Certificari ISO

 

Protecția activelor companiei este vitală pentru succesul afacerii noastre. În acest scop, am stabilit un sistem de management al securității informației care gestionează toate procesele necesare pentru a identifica informațiile care necesită protecție și modul în care acestea pot fi protejate. Deoarece nevoile afacerii noastre se schimbă, recunoaștem că sistemul nostru de management trebuie să fie adaptat și îmbunătățit continuu pentru a satisface nevoile organizației. În acest sens, ne stabilim mereu obiective noi și ne revizuim periodic procesele. Mai mult