CAUTĂ

CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Reached 50% Acquia Certified Drupal Developers
laura
13.09.2017

Săptămâna aceasta încă un coleg din echipa Softescu a intrat în rândul developerilor certificați Acquia. Certificarea vine ca o reiterare a talentului și a aptitudinilor în domeniul Drupalului. În timp ce îl felicitam pe Alex, am mai descoperit un lucru extrem de îmbucurător: am ajuns la peste 50% developeri certificați.

În alte cuvinte, mai mult de jumătate din echipa Softescu de web-development este formată din developeri certificați, cu ani de experiență în spate. Ce ar putea fi mai îmbucurător de atât?

Certificarea Acquia: expertiză și calitate

Această certificat atestă priceperea unui developer în materie de Drupal. Este un examen destul de dificil, desfășurat în condiții de maximă supraveghere, iar cei mai mulți developeri nu îl iau din prima.

Acquia, furnizorul acestei atestări, este compania lui Dries Buytaert, creatorul Drupal. Așadar, practic prin această certificare primești OK-ul chiar de la creatorii sistemului. Cât de cool e asta?

Curând ajungem la 75%

Softescu este o companie în continuă creștere și dezvoltare. Dinamismul este cuvântul cheie în agenția noastră digitală, de unde și bucuria pentru obținerea acestui rezultat.

Scopul până la sfârșitul anului 2017 ar fi să ajungem la un uimitor 75% procent de certificare. Este greu, dar cineva trebuie să o facă. Aceasta ar fi încă o victorie pentru echipa Softescu de development și încă o dovadă a calității muncii developerilor Softescu. Mai multe realizări în curând...

Relevant pentru ...

Postează un comentariu