CAUTĂ

CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

luiza
13.12.2018

Data de 6 Decembrie a adus împreună cu Moș Nicolae o conferință pentru studenții din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău.

La ora 11 ne-am dat întâlnire cu aceștia în Aula “Vasile Alecsandri” pentru a le prezenta cursul de “Programare Orientată pe Obiecte în PHP și Drupal CMS” care va avea loc în cadrul facultății pe durata semestrului II.

După câteva cuvinte din partea Doamnei Elena Nechita, colegul nostru Ionuț Stan le-a prezentat celor din sală câteva detalii despre activitatea noastră de zi cu zi și ce înseamnă să fii programator la Softescu.

Ionuț a fost urmat de către colega noastră Mădălina Cotumbeanu, cea care se va ocupa de predarea cursului. Mădălina le-a vorbit studenților despre principalele cunoștințe pe care aceștia le vor dobândi în urma participării la curs, și anume:

 1. Concepte fundamentale de dezvoltare web în PHP
 2. Programare orientată pe obiecte în PHP
 3. Dezvoltarea unui site cu ajutorul unui CMS (Drupal)
  1. Concepte de bază în instalarea unui site
  2. Concepte de bază în configurarea unui site din interfața Drupal
  3. Folosirea celor mai uzuale module
  4. Crearea unui modul custom
  5. Theming

Participanții vor avea parte de beneficii precum dobândirea cunoștințelor practice și teoretice, totodată crescând și șansele intrării pe piața muncii.

Înscrierile se fac în perioada 6 decembrie 2018 - 15 ianuarie 2019 online accesând linkul: www.softescu.ro/curs.

Toți participanții vor primi la sfârșitul cursului o diplomă de participare, iar celor dornici să parcurgă evaluarea teoretică vor avea ocazia să dobândească o diplomă de absolvire a cursului unde vor fi trecute și cunoștințele pe care aceștia le-au dobândit.

Cursul va avea ca finalitate și un concurs de proiecte cu premii surpriză, deci dacă sunteți curioși va invităm să vă înscrieți.

Suntem nerăbdători să vă întâlnim în semestrul II la orele de curs.

Relevant pentru ...

Postează un comentariu