CAUTĂ

CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Visit Lounge 2 at the Baltimore Convention Center
laura
19.04.2017

În perioada 24 - 28 Aprilie 2017, Baltimore devine capitala Drupaliștilor de pretutindeni, cu ocazia DrupalCon Baltimore 2017.

O prezență obișnuită la astfel de evenimente, Softescu va participa la DC Baltimore cu o parte din echipa de development. Pe aceștia îi puteți găsi la Lounge-ul 2 de la Baltimore Convention Center, Maryland, USA pe toată durata evenimentului.

Organizatorii promit o serie de conferințe, evenimente de networking, workshopuri, sprinturi și chiar o seară de Drupal Trivia.

Anual, la nivel internațional se organizează două sau trei evenimente de tip DrupalCon: unul în America de Nord, unul în Europa și, de regulă o dată la doi ani, un DrupalCon într-o țară în curs de dezvoltare.

Ca o clarificare, atunci când o țară este numită “în curs de dezvoltare”, această referință ține strict de dezvoltarea comunității Drupal din respectivă țară, zonă sau chiar continent. Astfel, până acum, în afară de evenimentele din Europa sau din America, s-au mai organizat DC Australia, DC America de Sud (Bogota, Columbia) și DC Asia (Mumbai, India).

DrupalCon Baltimore este primul DrupalCon organizat în 2017, și va fi urmat de DrupalCon Viena ce va avea loc în septembrie 2017, eveniment la care echipa Softescu va fi prezentă.

Pe site-ul oficial al evenimentului, organizatorii afirmă că „DrupalCon reunește mii de oameni din întreaga lume, persoane care folosesc, dezvoltă, proiectează sau sprijină Drupal. Împreună ne vom uni în sărbătoare pentru a ne dezvolta noi skill-uri, pentru a întâlni noi prieteni, și pentru a promova Drupalul.“

Imediat ce colegii noștri vor ajunge în Baltimore vom reveni cu poze și mai multe informații, așadar urmăriți-ne pe Facebook sau pe Twitter pentru si mai multe noutăți.

Relevant pentru ...

Postează un comentariu