CAUTĂ

CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Drupal Education Days 2015
admin
27.04.2015

Nu mai suntem in anul 2000 si realizarea propriei tale platforme de tip CMS, s-ar putea sa nu mai fie cel mai indicat pas in viitoarea ta cariera de programator web.  Poti avea un avantaj in fata altor viitori programatori web daca inveti sa programezi pe o platforma de tip CMS open source pentru a pune in practica proiecte IT mai repede si mai bine. Drupal este o astfel de platforma prin intermediul careia poti deasemena astfel sa faci parte din familia globala de programatori Drupal. 

Pentru al treilea an la rand, Softescu in parteneriat cu Universitatea Vasile Alecsandri organizeaza Drupal Education Days 2015. Evenimentul, organizat in cadrul Universitatii Vasile Alecsandri este dedicat studentilor care vor sa invete cum sa creeze proiecte exceptionale cu ajutorul Drupal. Evenimentul este organizat sub umbrela Drupal Global Training Days a Asociatiei Drupal. Evenimentul va avea loc in data de 22 Mai, in cadrul Universitatii Vasile Alecsandri de la ora 10:00 in camera D224.

Celor care iubesc web, programarea in PHP si technologiile open source, le recomandam sa participe la training nostru folosind formularul de la urmatorul link (Romanian). Participarea este deschisa studentilor din cadrul Universitatii Vasile Alecsandri.

Relevant pentru ...

Drupal

Postează un comentariu